duminică, 25 octombrie 2015

Nu insulta Network Marketing-ul. Apreaciaza-l!

"Peste 180 miliarde de dolari pe an, 200 milioane de dolari pe zi care sunt plătite în comisoane – o afacere adevărată. " -Eric Worre


Mesajul de astăzi e că aproape toată lumea din Network Marketing insultă Network Marketing-ului în fiecare zi. În fiecare zi. Nu îl respectăm, e un cadou pe l-am primit și nu îl valorizăm. În Network Marketing ai abilitatea de a-ți crea venitul, de a crea ceva cu un cost de start foarte mic. Într-o afacere tradițională o persoană ar trebui să investească 3 ani până să reușească. Și e vorba de mulți bani și multe riscuri de care știe toată lumea. Și totuți în Network Marketing, chiar dacă prețul e foarte mic dacă în primul an nu avem succes, spunem: 
„Vai, nu știu dacă Network Marketing functionează”. 
Îl insultăm prin așteptările nerealiste pe care le avem despre cât de repede ar trebui să facem tone de bani. Nu așa funcționează lucrurile în lume, de ce în Network Marketing ar trebui să fie diferit? La fel se întâmplă și cu procesul de învățare în Network Marketing, îl insultăm. Un avocat obișnuit sau medic trebuie sa facă 18 000 ore de practică, să-și plătească educația, să facă teme până să înceapă să lucreze. Dar în Network Marketing majoritatea dintre voi nu faceți nici 18 ore! E ca și cum un doctor a intra în sala de operații și ar spune: „Salut! E prima mea zi sunt foarte încântat” și să înceapă sa facă operații,  așteptând să aibă rezultate uimoare în urma acelui efort. Nu spun că trebuie să acorzi 18 000 de ore profesiei de Network Marketing, dar măcar 18 ore de practică a celor 7 abilități. Practică, nu să mergi direct să operezi. 


Ai face asta? Dacă da, șansele tale de reușită cresc dramatic.
Următorul lucru care mă enervează sunt așteptările legate de câți oameni o să spuna „Da”. Fratele meu vindea copiatoare, xeroxuri și dădea 200 de telefoane zilnic, plus programări, serviciu pentru clienți. Era unul dintre cei care câștiga cel mai bine. În fiecare zi -  200 de apeluri,  5 zile pe săptămână. În timp ce, în Network Marketing dăm 5 teleoane pe zi și dacă ei spun „Nu” suntem șocați, „Network Marketing nu funcționează, vreau să renunț”.
Călătoresc în toată lumea și pun o întrebare simplă:
 „Din 10 prezentări, câte persoane vor vrea să fie clienți sau asociați la compania ta?” Răspunsul tipic, în toată lumea e 2 din 10 vor spune „Da!” 20%.  Știi ce ar face cei din domeniul vânzărilor pentru o rată de de succes de 20%? Iar noi dacă nu avem 80% avem gânduri de sinucidere.

Așa că înțelege că asta e un cadou. 
Companiile au muncit mult, au riscat, iar tu tot ce trebuie să faci e să muncești, să nu te mai plângi și să nu îl insulti dacă nu ai rezultate imediate. Acordă-i timp! Dezvoltă ceva! Lucrează la abilitățile tale. Nu te plânge că nu te învața nimeni. Cât training ai primit când ai început afacerea ta tradiționala? Majoritatea dintre voi – zero. Nu spun că Network Marketing e perfect, dar e mai bun. Dacă ai spirit antreprenorial în tine, e mai bun decât celelalte oportunități care există.  E o oportunitate pentru o persoană medie să pună o cantitate mică de capital, mult efort și cu așteptări potrivite să-l transformi în ceva de valoare. Asta e ceea ce avem! Asta e realitatea! E normal că oamenii o să spună nu! în orice profesie din lume oamenii spun nu!
E normal să ai nevoie de timp, ca în orice profesie. Dacă ai profit în primul an, consideră-te norocos. O să devii un expert peste noapte? Normal că nu! Asta se numește lumea adevărată! Ai un cadou, nu îl insulta. Hai să facem ceva extraordinar! Nu avem sămânța magică, nu o să plantăm vrejul de fasole al lui Jack. Asta e o afacere reală. 

Peste 180 miliarde de dolari pe an, 200 milioane de dolari pe zi care sunt plătite în comisoane – o afacere adevărată. 
Dar trebuie să ai o minte adevărată pentru afacere.

Esti gata sa inveti cele 7 abilitati si sa le aplici? 
                Clic aici: https://www.youtube.com/watch?v=1KzV72EKD9k&t=21s

"Actioneaza profesionist"
 este cartea lui Eric Worre cate te invata tot ce trebuie sa stii.
       Esti gata sa inveti de la Eric Worre? 
                                              Esti gata sa FII  DE  SUCCES

 Contacteaza-ma ACUM!  la aum_grig@yahoo.com
Aboneaza-te la canalul meu de Youtube.
                    Clic aici: https://www.youtube.com/channel/UCC3m0ps9Hk5cisH02Bnlvvg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu