marți, 14 octombrie 2014

Construieste-ti visul

Fondator si CEO, Bob Reina este dovada vie ca daca visul tau e destul de mare, esti perseverent si iti asumi acel lucru, poti sa traiesti viata pe care ai visat-o. „Cred ca motivul pentru care industria noastra este atat de atragatoare este pentru ca exista atat de multi oameni care au nevoie de ajutorul nostru.”
Din curtea casei sale impresionante din Florida, Bob este inconjurat de implinirea viselor sale. Poate sa se bucure de libertatea financiara a succesului sau, de la condusul in masinile sale preferate, pana la a se relaxa in piscina de afara cu pisicile si cainii sai; pentru un iubitor de animale ca Bob, asta inseamna pentru el a-si petrece  timpul cu iubita familie.

Compania infiintata de Bob este dedicata sa schimbe vieti cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie de video comunicare. Prin „a schimba vieti” Bob se refera la „Adu-ti visele la noi si noi o sa te ajutam sa faci restul. ”
„Cand vorbesc despre vise, nu toata lumea intelege. Un vis nu este ceva ce apare peste noapte. Nu inseamna doar sa-ti doresti: as vrea sa am un milion de dolari. Toata lumea ar vrea sa aiba un milion de dolari, dar stii ce? Verifica-le buzunarele, majoritatea nu au. Nu poti doar sa freci o lampa fermecata si sa apara un Duh care sa iti dea un milion de dolari. Trebuie sa vrei ceva cu un motiv, sa ai o pasiune pentru visul tau. Asta e cel mai important: pasiunea.”
„Cand ai un vis cu pasiune, te conduce in tot e faci. Poate fi orice vis, sa ai libertatea financiara sa ti-l indeplinesti chiar o sa-ti schimbe viata. O sa schimbe viata prietenilor tai, a familiei, si a comunitatii.”
„Cand destul de multi oameni isi schimba viata, atunci schimbi lumea.”

Bob a inceput de la faptul  ca stia ca vrea sa ii ajute pe ceilalti. „Cand eram copil faceam sport si cred ca acea disciplina, dorinta de a-tiajuta echipa chiar mi-au conturat personalitatea. M-am regasit in a munci ca o echipa pentru un scop comun. De aceea am devenit politist – sentimentul de realizare.”
Oricum, satisfactia emotionala de a ajuta pe cineva fiind politist nu l-a ajutat pe Bob sa-si plateasca facturile. Ca sa castige ceva bani in plus faceau treburi peste program; intr-o zi cand era langa biserica si directiona traficul, un enorias s-a apropiat de el, vrand sa-i spuna de vanzarile directe. L-a urmarit pana la masina spunandu-i  „omule sunt metode mai bune de a face bani.”
Bob a fost intrigat. Intamplator, cateva saptamani mai tarziu mi-a dat cineva un produs nutritional care mi-a placut foarte mult. Atunci nu stiam ca e vorba de Network Marketing. Tipul mi-a spus: „da-le mai departe”. Asa am facut si oamenilor le-au placut. Eram in afacere si nici nu stiam.
Datorita costurilor ridicate ale inceperii unei afaceri, vanzarile directe erau o alternativa convenabila. „Am analizat costurile francizelor: restaurante, frizerii – 100 000 $ sau 200 000 – asta era doar franciza. Nu aveam o asemenea suma. Am luat in serios Network Marketingul. ”  

Sfatul lui pentru o persoana noua in industrie  care vrea sa-si traiasca visele este: „ai respect. Munceste 7-10 ore pe saptamana si asuma-ti sa construiesti o afacere pe o perioada de 2-5 ani. Pentru Vanzarile directe e nevoie de efort ca in oricare alta meserie. Iti da posibilitatea sa-ti cultivi si cresti talentele innascute, dar si ale echipei tale.” Cand este intrebat de visele sale, Bob zambeste: „Trebuie sa te pitigi ca sa fii sigur ca nu e un vis, ci realitate?”, Bob raspunde „Nu stiu despre tine, dar eu de abia am inceput.”

Daca vreti sa stiti mai multe si sa incepeti sa va construiti visul, lasati-va adresa de e-mail in formularul din partea dreapta a paginii.